Skeeleren

In de vakantieperiode juli-augustus is het in principe mogelijk om op dinsdagavond van 19.00-21.00 uur in groepsverband te skeeleren, tenminste als de weersomstandigheden dit toelaten. Vanaf september komen we met een nieuw programma. Uiteraard kunnen skeelerleden ten allen tijden gebruik maken van de skeelerbaan: de kleine toegangspoort is in principe altijd open.

GEORGANISEERDE TRAININGEN ZULLEN UITSLUITEND PLAATSVINDEN IN HET KADER VAN WIJV-ACTIVITEITEN

Skeelertrainers zijn: Grietje Carleer – Mulder en Marcel Ribbink

Momenteel zijn er 3 lesuren voor skeelertrainingen: een kindertraining op woensdagmiddag (16.00 uur), een seniorentraining op woensdagavond (19.00 uur) en een seniorentraining op vrijdagavond (20.00 uur). Beide seniorentrainingen zitten momenteel vol, bij nog meer belangstellenden kan er een vierde trainingsuur gepland worden. 

Leden die zich al aangemeld hebben voor skeelerlessen krijgen persoonlijk bericht. Nieuwe leden en leerlingen kunnen zich aanmelden via het aanmeldformulier op deze website.

De lessen zijn onder voorbehoud van redelijke weersomstandigheden. Zolang de corona-beperkingen van toepassing zijn, blijft het clubgebouw gesloten. Dit betekent dat de leerlingen in sportkleding moeten verschijnen en buiten de skeelers aan moeten doen.

Skeeleren in Corona-tijd :

De skeelerbaan mag gebruikt worden door de leden van de WIJV.

In principe is dit mogelijk op ieder moment bij daglicht, mits de baan droog is en er geen vorstperiode is aangekondigd. Het clubgebouw blijft tot nader bericht nog gesloten. Normaliter is het kleine toegangshek open. Steekproefsgewijs zal het toezicht het lidmaatschap controleren.

Vrijblijvend “sfeerproeven” :

Belangstellenden mogen vrijblijvend maximaal drie keer komen skeeleren, voordat men beslist om lid te worden. Dit geldt voor zowel individuelen als voor gezinnen met kinderen.