Skeeleren

SKEELEREN BIJ WIJV

Het prachtige gladde asfalt op zowel de krabbelbaan als de 400-meterbaan leent zich prima voor het skeeleren. Op de baan hebben de sporters geen last van verkeer en verkeersobstakels. Ofschoon skeelerleden onbeperkt toegang hebben tot de baan, hebben velen aangegeven dat het skeeleren in groepen leuker is.

Op de baan van ‘De Witte Poorte’ is de beginnende skeeleraar net zo welkom als de meer ervaren sporter.

 

SKEELERTRAININGEN

De skeelertrainingen op zijn op dinsdag. De trainingen worden gegeven in reeksen van 6 lessen. Voor kinderen van 17.00 tot 18.00 uur, voor volwassenen van 19.30 tot 20.30 uur. Ook is het mogelijk om vrijblijvend een keer “op proef” mee te trainen. Verdere informatie en aanmeldingen  op: skeeleren@wijv.nl

Skeelerleden van WIJV kunnen overdag in beginsel te allen tijde gebruik maken van de skeelerbaan, tenzij er natuurijs ligt of als de buitentemperatuur 30 graden of hoger is. Let op: Skeeleren op de baan van WIJV geschiedt geheel op eigen risico van de skeeleraar.

De kleine toegangspoort is in principe altijd open.

Steekproefsgewijs zal het toezicht het lidmaatschap controleren.

Bij temperaturen van 30 graden of hoger is skeeleren niet toegestaan in verband met het risico op beschadiging van de toplaag van het asfalt.

 Nieuwe leden en leerlingen kunnen zich aanmelden via het aanmeldformulier op deze website.

De lessen zijn onder voorbehoud van redelijke weersomstandigheden.

Vrijblijvend “sfeerproeven” : Belangstellenden mogen vrijblijvend maximaal drie keer komen skeeleren, voordat men beslist om lid te worden. Dit geldt voor zowel individuelen als voor gezinnen met kinderen.

Hieronder een filmpje met een leuke indruk van het skeelerevent voor de jeugd van oktober 2022: