Skeeleren

SKEELEREN IN DE WINTERMAANDEN

De afgelopen periode is de belangstelling voor de skeeleravonden op dinsdag en donderdag sterk teruggelopen. Voornaamste oorzaak is het slechte(re) weer, maar ook verruilen veel skeeleraars de “wieltjes” voor de “ijzers” en bezoeken wekelijks de kunstijsbaan in Enschede. De skeelercommissie heeft daarom besloten dat in de wintermaanden december, januari en februari de skeeleravonden vervallen. De skeelerleden kunnen uiteraard wel onbeperkt “bij daglicht” blijven skeeleren. Daarnaast hopen we dat er in deze wintermaanden ook nog wel eens natuurijs zal zijn, zeker met onze geavanceerde sproeisystemen en baanisolatie!

Vanaf dinsdag 1 maart 2022 starten we weer met de skeeleravonden op dinsdag en donderdag, van 19.00 tot 21.00 uur. Vanaf deze datum beginnen ook weer de skeelertrainingen voor zowel kinderen als volwassenen.

Skeelerleden kunnen overdag ten allen tijde gebruik maken van de skeelerbaan, tenzij er natuurijs ligt: de kleine toegangspoort is in principe altijd open.

GEORGANISEERDE TRAININGEN ZULLEN UITSLUITEND PLAATSVINDEN IN HET KADER VAN WIJV-ACTIVITEITEN

Leden die zich al aangemeld hebben voor skeelerlessen krijgen persoonlijk bericht. Nieuwe leden en leerlingen kunnen zich aanmelden via het aanmeldformulier op deze website.

De lessen zijn onder voorbehoud van redelijke weersomstandigheden. Zolang de corona-beperkingen van toepassing zijn, blijft het clubgebouw gesloten. Dit betekent dat de leerlingen in sportkleding moeten verschijnen en buiten de skeelers aan moeten doen.

Skeeleren in Corona-tijd :

De skeelerbaan mag gebruikt worden door de leden van de WIJV.

In principe is dit mogelijk op ieder moment bij daglicht, mits de baan droog is en er geen vorstperiode is aangekondigd. Het clubgebouw blijft tot nader bericht nog gesloten. Normaliter is het kleine toegangshek open. Steekproefsgewijs zal het toezicht het lidmaatschap controleren.

Vrijblijvend “sfeerproeven” :

Belangstellenden mogen vrijblijvend maximaal drie keer komen skeeleren, voordat men beslist om lid te worden. Dit geldt voor zowel individuelen als voor gezinnen met kinderen.