Aanmelden

Aanmelden als natuurijslid, skeelerlid en als vrijwilliger kan als volgt:

U vult het onderstaande aanmeldingsformulier in en u drukt op de knop ‘verzenden’ onderaan de pagina. Daarna verwerken wij uw gegevens in de administratie. Ongeveer een week na uw aanmelding krijgt u een bevestiging. Er worden in het seizoen 2023-2024 geen lidmaatschapskaarten meer uitgereikt. Als de baan geopend is, krijgen leden toegang op vertoon van een afdruk (op papier of op de telefoon) van de overschrijving van het contributiebedrag.

Let op: Het verenigingsjaar loopt van 1 november tot en met 31 oktober. Na 31 oktober moet opnieuw contributie betaald worden. Het is niet mogelijk om voor een deel van het verenigingsjaar een lager contributiebedrag te betalen.

  Ik word:
  Natuurijslid als gezin met kinderen t/m 12 jaar voor € 25,- per jaar (toegang tot de ijsbaan voor ouders en hun kinderen t/m 12 jaar als de baan opengesteld is om te schaatsen)Individueel natuurijslid voor € 12,50 per jaar (toegang tot de ijsbaan als deze opengesteld is om te schaatsen

  DAARNAAST wil ik lid worden om te kunnen skeeleren als de baan hiervoor opengesteld is (aanvinken indien van toepassing):
  Skeelerabonnement voor gezin met kinderen t/m 12 jaar - € 75,- per jaarIndividueel skeelerabonnement voor personen ouder dan 12 jaar - € 37,50 per jaar

  DAARNAAST wil ik ook een passe-partout voor 6 skeelertrainingen onder begeleiding (aanvinken indien van toepassing):
  Personen van 13 jaar of ouder - € 40,- per 6 trainingen

  Kinderen t/m 12 jaar kunnen, als er geen sprake is van een gezinslidmaatschap, eerst 6 skeelerlessen volgen voor € 30,- waarna ze moeten beslissen of ze individueel lid willen worden voor € 30,- per verenigingsjaar (schaatsen als er ijs ligt en de rest van het verenigingsjaar skeeleren zonder begeleiding).

  Kinderen t/m 12 jaar - € 30,- per 6 skeelertrainingen

  Individueel lidmaatschap Kinderen t/m 12 jaar - € 30,- per jaar

  Skeelerleden worden via een app groep op de hoogte gehouden van ontwikkelingen rond het skeeleren.

  Ik wil vrijwilliger worden om WIJV te helpen met het organiseren van activiteiten op- en rond de baan:

  Betaling
  WIJV stelt het zeer op prijs als de contributie per automatische incasso betaald wordt. Dit scheelt de penningmeester veel werk. Vink onderstaande selectievakje aan om veilig online een machtiging af te geven. Indien u echt niet via automatische incasso wilt betalen, kan betaling ook gedaan worden door overboeking van het bedrag dat van toepassing is op het IBAN-nummer van WIJV:  NL 53 RABO 037 1255 058.

  LET OP: Na het aanvinken van het vakje wordt u doorgeleid naar uw eigen bankomgeving. Dit kan een aantal seconden duren!
  Ik geef online een machtiging af voor automatische incasso van het door mij verschuldigde bedrag.

  Voor algemene vragen kunt u per email contact opnemen via info@wijv.nl

  Vragen over skeeleren kunnen gesteld worden via: skeeleren@wijv.nl