WIJV LEDEN KUNNEN VANAF 1 NOVEMBER SKEELEREN OP DE NIEUWE BAAN

Ofschoon de Corona-maatregelen momenteel een officiële opening niet mogelijk maken, kunnen de skeelerleden van WIJV vanaf 1 november gebruik maken van het schaats- en skeelercomplex aan de Bataafseweg. Het gebruik voor de leden is mogelijk op ieder moment van de dag bij daglicht. Helaas moet het clubgebouw voorlopig nog gesloten blijven : een kopje koffie of toiletbezoek is nog niet mogelijk. Uiteraard dienen de skeeleraars voldoende onderlinge afstand te houden en zijn groepjes van meer dan 4 personen niet toegestaan, maar op een 400 meter lange en 10 meter brede baan zal dat geen probleem zijn ! In een later stadium, wanneer de Corona-problematiek hopelijk is verdwenen, zal het clubgebouw een aantal dagdelen geopend zijn en komen er ook trainingsavonden op een verlichte baan. Op die momenten is de baan ook toegankelijk voor niet-leden, die dan uiteraard wel een entree dagkaart moeten kopen. Bij regenachtig weer mag (en kan) er niet geskeelerd worden en tijdens een vorstperiode is het complex uiteraard gereserveerd voor de schaatsers.

SONY DSC

Lidmaatschap

De skeeleraars moeten sowieso donateur worden van WIJV voor een bedrag van € 12,50 per jaar, daarmee kunnen zij in een vorstperiode gebruik maken van de ijsbaan. Daarnaast betalen zij een skeelercontributie van € 37,50 per jaar. Er zijn ook gezinslidmaatschappen (2 ouders en hun kinderen t/m 12 jaar) mogelijk : donateursbijdrage wordt dan € 25,00 en de aanvullende skeelercontributie € 75,00. Skeelerleden kunnen dus het gehele jaar onbeperkt gebruik maken van de baan.

Uiteraard kunnen mensen zich ook alleen maar aanmelden als donateur, hetgeen dan alleen het recht op kosteloos schaatsen geeft.

 

Schaats- en Skeelerlessen

Wanneer de omstandigheden het toelaten, kunnen zowel schaatsers als skeeleraars zich aanmelden voor een serie lessen, onder leiding van ervaren instructeurs.

Gezien de Corona-regels is dit momenteel nog niet mogelijk.