Overdracht van ‘DE WITTE POORTE’ en barbecue voor de vrijwilligers van WIJV

Op 23 juni heeft de heer Wilfred Veldhuizen, directeur van Klein Poelhuis Konstruktie, op het schaats- en skeelercomplex ‘De Witte Poorte’ een witte toegangspoort overgedragen aan WIJV.

Niet alleen de naam ‘Witte Poorte’ is nu dus in ere hersteld, maar er is ook een echte witte toegangspoort op het complex aanwezig. Klein Poelhuis Konstruktie heeft dit fraaie stuk vakmanschap als sponsoring voor WIJV beschikbaar gesteld. Directeur Veldhuizen zei bij de overdracht ‘Wij doen dit gewoon voor jullie.’ Deze benadering is kenmerkend voor de houding van het Winterswijkse bedrijfsleven ten opzichte van de nieuwe ijs- en skeelerbaan.

Na de overdracht vond een barbecue plaats voor de vrijwilligers van WIJV. In zijn korte toespraak memoreerde voorzitter Auke Spijkstra dat de vrijwilligers, die zomer en winter klaarstaan om de handen uit de mouwen te steken voor WIJV, ‘het kapitaal’ van de vereniging zijn en dat zij het verdienen om als blijk van waardering af en toe ‘in de watten gelegd te worden’.